Menu

Beursprimeurs op Kampeer en Caravan Jaarbeurs

23-09-2021

Voor het eerst sinds de oprichting van de Nederlandse Campfire Group zullen alle modellen van Holtkamper en Easy Caravanning op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs (van 6 – 10 oktober in de Jaarbeurs Utrecht) te zien zijn op 1 gezamenlijke stand. “In 2020 ging de voor ons zo belangrijke beurs op eigen bodem als gevolg van de corona-maatregelen natuurlijk niet door. En dat terwijl de TakeOff van ons nieuwe merk Easy Caravanning juist bij de marktintroductie op de KCJ in oktober 2019 door Campingtrend nét was uitgeroepen tot de nummer 1 beursinnovatie”, aldus Maarten de Roos, algemeen directeur van de Campfire Group en oprichter-bedenker van Easy Caravanning.

Jaarbeurs Easy Carvanning

Een echte beursprimeur is de zogenaamde TakeOff Infinite, een TakeOff met geïntegreerd flexibel solar paneel op het hefdak met een vermogen van liefst 200W. Optisch valt dit zonnepaneel nauwelijks op omdat het lagergelegen middendeel van het hefdak op deze uitvoering donkergetint is. In combinatie met de Lithium boordaccu en het energy managementsysteem is deze TakeOff daarmee ook bij uitstek geschikt voor een weekendtrip of een dagje surfen aan de kust wanneer je even niet aangesloten bent aan de campingpaal.

Een 2e primeur bij Easy Caravanning is een nieuwe plattegrond voor de TakeOff met semi-vastbed. Daarbij is het voorste 2/3 deel van de bankkasten over de volle breedte uitgevoerd als comfortabele lattenbodem met vast slaapmatras. Deze lattenbodem kan eenvoudig m.b.v. gasveren met 1 beweging omhoog worden bewogen waardoor de grote bagageruimte onder het bed toegankelijk wordt. Het achterste 1/3 deel kan voor de dagsituatie heel snel tot 2-persoons dinette worden omgebouwd. Naar wens kan het voeteneind van het kingsize bed van 2.05 x 1.60m in het gangpad open blijven wat de uitstap tijdens de nacht vergemakkelijkt en direct toegang geeft tot het draagbare toilet.
U vindt ons op de Jaarbeurs in hal 12 op het Vouwwagenplein, standnummer 12.C010. Kaarten zijn online te bestellen via deze 👉🏼link. ANWB leden komen voor ticketkorting in aanmerking. Kijk voor meer informatie en verkoopadressen op www.easycaravanning.com.